عمارت ویلایی شفیعی ها

فضای نشیمن در راستای مناظر غربی منطقه یک چرخش 45‌درجه داشته و ویوی دلنشینی را برای مخاطب قاب کرده است. همچنین در طبقه بالا اتاق خواب‌ها در جهت مناظر شرقی چرخیده و کوه‌های دوردست را قاب کرده اند با این تفاوت که این اتفاق در کنج اتاق افتاده است تا محرمیت فضای خصوصی از بین نرود و در عین حال ارتباط با محیط اطراف همچنان باقی بماند.

سایت این پروژه بر روی دامنه کم شیب کوه‌های لواسان قرار داشت. خواسته کارفرما طراحی ویلایی بود که علاوه بر حفظ محرمیت بتواند ارتباط بصری مناسبی با مناظر همجوار خود برقرار کند. (دو خواسته متناقض)

تصمیم گرفتیم با ایجاد یک حیاط در دل بنا و شکل گیری فضا‌ها بصورت U شکل حول حیاط به هر دو خواسته برسیم. حیاط ایجاد شده علاوه بر اینکه فضای دنج و محرمی را داخل خود فراهم آورده امکان دید به مناظر اطراف را هم بوجود آورده است.

علاوه بر این فضاهای عمومی (نشیمن) و خصوصی (اتاق‌خواب‌ها) از طریق بازوی وسط (آشپزخانه و صبحانه خوری) از هم تفکیک شده‌اند و دسترسی جداگانه دارند.

=